En Gösterişli Yatırım
KEŞFET

GENEL TANITIM

Bir ev sahibi olurken, sadece dört duvar ve üzerinde çatısı olan bir yapıyı satın almazsınız. Yaşadığınız yerin yanında, yaşam biçiminizi de seçersiniz.
Biz Meridyen Suites’de yalnızca bir ev sunmuyoruz. Detaylı düşünülmüş şık mimari, ileri mühendislik, konforlu ve geniş metrekareler, ulaşım kolaylığı ve merkezi bir konumda şehirli bir yaşam da odağımızda.

En Gösterişli Yatırım

Doğayı kucaklayan peyzajı, zarif çizgilerle tasarlanan mimarisi, her geçen gün değerlenen konumu ve her şeyin düşünüldüğü projesiyle, Meridyen Suites, hem oturum hem yatırım için çok iyi bir tercih.

Yuvanız her zaman huzurlu olsun

İyi yaşamak, sadece iyi bir evde oturmaktan ibaret değil. Bu yüzden Meridyen Suites’de sosyal imkânlar ailenizdeki herkesin keyifle vakit geçirmesine olanak tanımak amacıyla tasarlandı. Çocuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz oyun
alanları, keyifle gezeceğiniz peyzajı, kapalı havuzu, yürüyüş ve spor alanları bunların sadece bazıları...

Şık ve Konforlu Yaşam

Meridyen Suites’te, 3 adet 5+1 villa lüks ve müstakil bir yaşam tercih edenler için tasarlandı.

Çocuklarınız özgür büyüyecek

Çocuklarınız için düşündüğümüz güvenlikli oyun alanları, bahçeleri ve havuzları ile çocuklarınız büyürken huzurlu ve özgür olacak.

Yuvanız her zaman huzurlu olsun

Şık peyzaj tasarımına sahip, yürüyüş yolları ve süs havuzlarıyla donatılmış bahçeniz, sizin ve ailenizin huzuru düşünülerek tasarlandı.

Her Zaman Güvende!

Her daireye 2 araçlık otopark ile park etme sorununu ortadan kaldırdık! Aracınızın, otoparkınızda güvende olduğunu bilmenin ayrıcalığını yaşayın.

PROJE ULAŞIM

SİZİ ARAYALIM

Formu doldurun müşteri temsilcimiz sizi en kısa sürede arayıp detaylı bilgilendirmeyi yapsın.